برگزاری جشنواره‌های قرآنی کودک و نوجوان در خراسان جنوبی

به گزارش کانون خبرنگاران ایکنا، نبأ؛ حسن سلمانی، رئیس اداره امور قرآنی خراسان جنوبی با اشاره به برگزاری جشنواره قرآنی کودک و نوجوان در خراسان جنوبی بیان کرد: این جشنواره طی سال گذشته در شهرستان‌های استان برگزار و با استقبال خوبی از سوی مردم روبه‌رو شد.
وی ادامه داد: در سال جاری هم به‌منظور ایجاد شور و نشاط قرآنی در بین کودکان و نوجوانان، این جشنواره در ۱۰ شهرستان خراسان جنوبی برگزار می‌شود.
سلمانی با بیان اینکه این جشنواره در طول بهمن و اسفندماه سال جاری برگزار خواهد شد، افزود: برای برگزاری این برنامه، بیش از ۲۵۰ میلیون ریال اعتبار در نظر گرفته‌ شده است.
رئیس اداره امور قرآنی تبلیغات اسلامی خراسان جنوبی ادامه داد: پیش‌بینی می‌کنیم بین دو تا سه هزار از کودکان و نوجوانان در این جشنواره شرکت کنند.
وی با بیان اینکه امسال این جشنواره در بیرجند در حوزه پیش‌دبستانی‌ها برنامه‌ریزی شده است، گفت: این جشنواره در دو بخش گروهی و انفرادی برگزار خواهد شد. بخش گروهی شامل رشته‌های نمایش، سرود با مضامین انقلابی، قرآنی و مذهبی و بخش انفرادی شامل حفظ ۱۲ سوره پایانی قرآن است.
محمدعلی بیطرفان
انتهای پیام