محفل انس با قرآن در تربت جام برگزار شد

به گزارش کانون خبرنگاران ایکنا، نبأ؛ حجت‌الاسلام‌والمسلمین علی عالمی، مسئول عقیدتی سیاسی ارتش تربت جام در این محفل معنوی، گفت: حضرت علی(ع) در آخرین ساعات عمر شریف خویش وصیت فرمودند همه شما را توصیه می‌کنم به قرآن و نکند غیر شما در عمل به قرآن از شما پیشی بگیرد.
وی بیان کرد: پیامبر اسلام(ص) در روز قیامت شکایتی را از قوم خویش در نزد حضرت لایزال الهی عرضه می‌کند و می‌فرماید که این قوم قرآن را ترک کرده‌اند و از احکام و قوانینش دست برداشتند و به جای عمل به احکامش، تنها به رنگ‌آمیزی و زینت دادن آن بسنده کردند. بنابراین، فرد با حفظ قرآن در ابتدای راه است، گام بعد تدبر در قرآن است و گام بعد از آن تذکر، سپس عمل به قرآن که از همه مهم‌تر است.
عالمی اظهار کرد: گلادستون، نخست‌وزیر وقت انگلیس در مجلس عوام نطق مهیجی کرد و قرآن را بر روی میز کوبید و گفت تا زمانی که قرآن و کعبه در بین مسلمانان مورد احترام است و نام پیغمبر بزرگ مسلمانان از مأذنه‌ها بلند است، مسیحیت در خطر است؛ پس باید قرآن را بسوزانیم، کعبه را ویران کنیم و نام پیامبر را از مأذنه‌های مساجد محو کنیم. اما، با انفجار نوری به نام انقلاب اسلامی ایران که بر مدار اسلام و قرآن شکل گرفت، مردانی تربیت می‌شوند که با همین قرآن در تمام کره خاکی اهداف انگلیس منحوس و آمریکا را به سخره می‌کشند.
علیرضا سروی
انتهای پیام