السیسی: ثبات منطقه در گرو حل مشکل فلسطین است

به گزارش ایکنا به نقل از پایگاه خبری نشره؛ عبدالفتاح السیسی، رئیس جمهور مصر در افتتاحیه نخستین نشست مشترک سران عرب و اتحادیه اروپا گفت: برگزاری این نشست نشان می‌دهد که نقاط مشترک دو طرف بسیار بیشتر از نقاط افتراق ما است.

وی با اشاره به اینکه تروریسم اصلی‌ترین چالش در برابر امنیت است، افزود: خطر تروریسم در همه جای جهان در حال انتشار است، چه از طریق انتقال افراد تندرو و چه با استفاده از برخی کشورها به عنوان پناهگاه خود و ما باید در برابر تروریسم با هم متحد شویم.

السیسی همچنین درباره مسئله فلسطین گفت: مسئله فلسطین، مسئله کل جهان عرب است و تمایل چندانی برای رسیدن به راه حل سیاسی وجود ندارد.

وی همچنین افزود: کنار گذاشتن درگیری در لیبی، سوریه و یمن بدون ارائه راه‌حل سیاسی، کوتاهی به شمار می‌رود و ما در برابر نسل‌های کنونی و آینده مسئول خواهیم بود.

رئیس جمهور مصر همچنین تأکید کرد: باید برای جلوگیری از تأمین مالی تروریست‌ها و رد ایدئولوژی افراطی، به یک فکر واحد برسیم.
یادآور می‌شود، نشست کشورهای عربی- اروپایی با شعار «سرمایه‌گذاری با ثبات» از امروز (یکشنبه) به مدت دو روز در شهر شرم‌الشیخ و به میزبانی مصر برگزار می‌شود.
تحقق امنیت و ثبات در منطقه، کاهش خطرات تروریسم، بهبود روند صلح در یمن، لیبی و سوریه، مقابله با مهاجرت غیرقانونی به اروپا و کاهش سطح تغییرات آب و هوایی از اهداف این نشست است.
همچنین کشورهای عضو اتحادیه عرب و اتحادیه اروپا در این نشست زمینه‌های توسعه همکاری‌های نظامی، روابط اقتصادی و سرمایه‌گذاری مشترک کشورهای عضو را بررسی می‌کنند.
سران و نمایندگان ۲۴ کشور اروپایی و ۱۶ کشور عربی از جمله آنگلا مرکل، صدراعظم آلمان، ترزا می، نخست‌وزیر انگلیس، ملک سلمان پادشاه عربستان، برهم صالح، رئیس جمهوری عراق، محمود عباس، رئیس تشکیلات خودگردان فلسطین و حمد بن عیسی آل خلیفه، پادشاه بحرین در این نشست شرکت دارند.
انتهای پیام