با تدریس استادانی از ایران و کویت برگزار می‌شود؛
مهارت‌بخشی به مربیان آموزش قرآن روشندلان عراق

به گزارش ایکنا به نقل از پایگاه اطلاع رسانی imamali.net؛ این دوره از دیروز (5 اسفندماه) به همت دارالقرآن وابسته به بخش امور دینی و فکری بانوان آستان علوی و با همکاری مرکز قرآنی «جبیب بن مظاهر اسدی» کویت در شهرک زائرسرای امام حسن(ع) آغاز شد و به مدت یک هفته ادامه دارد.

مرضیه حیدر غلام، مسئول واحد قرآن بانوان آستان علوی، در این باره گفت: در راستای برنامه‌های این واحد برای کادرهای تدریس قرآن برای روشندلان، این دوره مهارت‌بخشی با عنوان «مربی قرآنی نمونه» و با نظارت تولیت آستان علوی در حال برگزاری است.

وی با اشاره به اینکه هدف از برگزاری این دوره، توانمندسازی مربیان آموزش قرآن به روشندلان، نهادینه‌سازی فرهنگ قرآن و علوم قرآنی میان این قشر از جامعه است، گفت: این دوره به مدت یک هفته در شهرک زائرسرای امام حسن مجتبی(ع) و با مشارکت مربیان بانوی قرآن از شهرهای مختلف عراق از جمله بغداد، سماوة و کوت برگزار می‌شود.

دوره مهارت‌بخشی به بانوان مربی آموزش قرآن به روشندلان در عراق

غلام در ادامه افزود: این دوره شامل موضوعاتی همچون اهمیت نقش مربی قرآن و مأموریت‌های وی، چگونگی علاقه‌مند کردن کودکان به قرآن، آشنایی مربیان آن‌ها با اصول آراسته‌شدن به اخلاق قرآنی و همچنین ایجاد فرصتی برای شکوفا شدن استعدادهای قرآنی است.

وی همچنین تصریح کرد: مربیان  قرآن در این دوره زیر نظر استادان متخصص همچون استاد «حسن قنبر»، استاد اخلاق تلاوت از کویت و شاهین غزالی، استاد مقامات از شهر اهواز ایران و احمد عامری، استاد شیوه های تدریس قرآن به کودکان از اهواز با علوم و مهارت‌های آموزشی آشنا می‎شوند.

شهرک زائرسرای امام حسین مجتبی(ع) در مسیر بین نجف و کربلا قرار دارد و مساحت آن به بیش از ۲ هکتار می رسد و شامل مجتمع اداری دو طبقه، مسجدی با مساحت دو هزار متر، مهمانسرای هزار نفری، 16سالن مختلف، سوئیت، درمانگاه، ایستگاه تصفیه آب و 32 پارک با فواره ها و مانیتورهای بزرگ است.

انتهای پیام