سید ضیا هاشمی خبر داد؛
نگاهی تازه به زنان ایرانی در فیلم سینمایی «آینده»

سید ضیا هاشمی، تهیه‌کننده سینما در گفت‌و‌‌گو با خبرنگار ایکنا درباره فیلم جدیدش «آینده»، چنین اطلاع رسانی کرد: امیر پورکیان این فیلم سینمایی را کارگردانی کرده است. فیلمبرداری آینده هفته پیش به پایان رسید و این اثر هم‌اکنون در حال تدوین است. این فیلم از معدود آثاری است که با محوریت زن و مقام مادر در سینمای ایران تولید شده است.
وی افزود: الگویی که این روز‌ها در سینما مشاهده می‌کنیم چندان با آموزه‌ای دینی ما همخوانی دارد، اما در این فیلم تلاش کردیم، چهره‌ای از زن در سینما نشان دهیم که در آن امید ویژگی بارز باشد. دلیلمان برای انتخاب این رویکرد هم واقعیات جامعه است، زیرا پیرامون ما زنانی زندگی می‌کنند که با وجود مشکلات فراوان اقتصادی بار زندگی را به دوش می‌کشند و تصویری با شکوه از زن مسلمان، را پیش روی ما قرار می‌دهند، تنها کافی است که به اطراف خود نگاه بیندازیم.
این سینماگر ادامه داد: به نظرم در شرایط فعلی که بسیاری از بی‌اخلاقی‌ها در مناسبات اجتماعی حاکم شده نیاز است تا کارشناسی خوبی در این رابطه صورت گیرد. در این میان سینما قادر است بانی اتفاقات خوبی در هنر هفتم باشد، به شرطی که با انگ‌هایی، چون سیاه‌نمایی آثار مورد نظر زیر سؤال نرود.
وی در پاسخ به این سؤال که چرا سعی نکرده فیلم را برای جشنواره فیلم فجر آماده کند، گفت: اولاً فیلمبرداری این اثر همانگونه که گفتم یک هفته پیش تمام شد، اما خودمان نیز چندان اشتیاقی نداشتیم که فیلممان در فستیوال فیلم فجر حضور داشته باشد، چون معتقدم مناسبات حاکم بر این رویداد سینمایی نیست، برای همین ترجیح می‌دهم در این رویداد حضور نداشته باشم.
دیگر عوامل «آینده» عبارتند از: سرمایه‌گذار و تهیه‌کننده همکار: سیاوش امین‌پور، مدیر تولید: حسین رامه، مدیر فیلمبرداری: سعید براتی، برنامه‌ریز و دستیار کارگردان: حامد شریفی‌نیا، طراح گریم: محسن دارسنج، طراح لباس: آزاده قوام، طراح صحنه: آبتین برقی، صدابردار: بابک نیازی، عکاس: احمدرضا شجاعى، منشى صحنه: آزاده جهانبخش، فیلمبردار پشت صحنه: محمود جوانشیر، مدیر تدارکات: محمودرضا الوندى.
انتهای پیام