مدیر کمیته ناشران داخلی:
ثبت‌نام ناشران داخلی به هیچ وجه تمدید نخواهد شد

ثبت‌نام ناشران داخلی به هیچ عنوان تمدید نخواهد شدبه گزارش ایکنا به نقل از ستاد خبری سی و دومین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران، سید رفیع احمد جواهری، با اشاره به روند ثبت‌نام‌های ناشران در دو روز اخیر گفت: ۱۱۰۰ ناشر با مراجعه به سایت tibf.ir ثبت‌نام خود را انجام داده‌اند و روند ثبت‌نام تا پایان پنج‌‍شنبه، ۱۶ اسفندماه، ادامه خواهد داشت.

وی تصریح کرد: زمان ثبت‌نام‌ها به هیچ وجه تمدید نمی‌شود؛ از این رو ناشران متقاضی باید در بازه زمانی اعلام شده، ثبت‌نام خود را انجام دهند.

مدیر کمیته ناشران داخلی تصریح کرد: برخی از ناشران هستند که تعداد کتاب‌های آن‌ها پایین‌تر از حد نصاب است و در زمان ثبت‌نام گزینه ثبت‌نام موقت را انتخاب می‌کنند. این ناشران به صورت موقت ثبت‌نام خود را انجام می‌دهند و باید توجه داشته باشند که ثبت‌نام موقت به معنای ارائه غرفه نیست.

وی ادامه داد: تمامی تقاضا‌های موقت پس از پایان ثبت‌نام‌ها، در کارگروه سه نفره متشکل از نماینده کمیته داخلی، نماینده بخش مورد نظر و نماینده وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی بررسی خواهند شد و سپس درباره واگذاری غرفه به این گروه از ناشران تصمیم‌گیری خواهد شد.

ثبت‌نام ناشران داخلی و خارجی برای حضور در سی و دومین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران از روز شنبه، ۱۱ اسفندماه، آغاز شده است و تا پایان روز پنج‌شنبه، ۱۶ اسفندماه، ادامه خواهد داشت و زمان ثبت‌نام به هیچ وجه تمدید نخواهد شد.

سی‌ و دومین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران ۴ تا ۱۴ اردیبهشت‌ماه ۱۳۹۸ برگزار خواهد شد.

انتهای پیام