انتظار فرج، بالاترین عبادت محسوب می‌شود

انتظار فرج، بالاترین عبادت محسوب می‌شود

به گزارش ایکنا از هرمزگان، جشن نیمه شعبان شامگاه جمعه، ۳۰ فروردین‌ماه با حضور مسئولان، اساتید، طلاب و روحانیان با سخنرانی حجت‌الاسلام‌والمسلمین غفوری، قائم‌مقام حوزه‌های علمیه کشور در حوزه علمیه بندرعباس برگزار شد.
حجت‌الاسلام‌والمسلمین حقیقی، مدیر حوزه‌های علمیه هرمزگان، ضمن تبریک ولادت باسعادت امام زمان‌(عج) به تشریح فعالیت‌ها و برنامه‌های مرکز مدیریت حوزه‌های علمیه استان پرداخت و گفت: تمام برنامه‌های مرکز مدیریت حوزه‌های استان در راستای تقویت علم و تهذیب استان است.
در ادامه حجت‌الاسلام‌والمسلمین حبیب‌الله غفوری، قائم‌مقام مدیریت حوزه‌های علمیه کشور در این جشن اظهار کرد: امروز به این دلیل که پیامبر(ص) و امام معصوم در جامعه حضور ندارد وظایف سنگین‌تری بر دوش مسلمانان قرار داده‌ شده است.
انتظار فرج، بالاترین عبادت محسوب می‌شود
وی افزود: برای دوران غیبت تکالیفی تعیین‌شده که نخستین مسئله‌‌ آن انتظار فرج است که در امت پیامبر‌(ص) بالاترین عبادت محسوب می‌شود.
حجت‌الاسلام غفوری ادامه داد: وظیفه‌‌ دیگر مسلمین در زمان غیبت صبر و استقامت در برابر سختی‌ها و دشواری‌ها برای تلاش جهت زمینه‌سازی ظهور حضرت حجت بن الحسن‌(ع) است و در این راه سختی‌های فراوانی وجود دارد ما امروز حرف‌های نامربوط و ناروای بسیاری می‌شنویم، ولی باید استقامت کرد و زمینه را جهت ظهور مصلح جهانی مهیا ساخت.
عضو شورای سیاست‌گذاری ائمه جمعه کشور بابیان حدیثی از امام صادق‌(ع) تأکید کرد: کسی که در سختی‌های دوره‌‌ غیبت ایستادگی کرده باشد و بر عقیده‌ حق خود پایدار بماند و برای ظهور زمینه‌سازی کند مانند کسی است که دوشادوش پیغمبر شمشیر زده باشد.
یادآور می‌شود، مراسم جشن نیمه شعبان با مداحی مداحان اهل‌ بیت(ع) و تواشیح گروه نو الزهرا ادامه پیدا کرد و به افرادی که نام آن‌ها مهدی بود به‌رسم یادبود هدایایی اهدا شد.
انتهای پیام