نمایش مستند اسلامی «آزادی» در نیوزیلند

به گزارش ایکنا به نقل از «اوتاگو دیلی»؛ مستند «آزادی» که زن و شوهری به نام زهرا شفیع و جولین دورلن آن را ساخته‌اند قرار است روز یکشنبه، هشتم اردیبهشت، در این دانشگاه به نمایش درآید. 

این مستند شامل تجربیات افراد مختلف از جمله کارآفرینان، مربیان، بازیگران و وکلا درباره مسائلی مثل محیط زیست، مصرف‌گرایی، معنویت و اسلام است.

«عبدالله برازنچی»، مدرس دانشگاه اوتاگو، با اشاره به حملات تروریستی اخیر به دو مسجد در شهر کرایست‌چرچ، گفت: شاید یکی از جالب‌ترین بخش‌های این مستند برای نیوزیلندی‌ها، مصاحبه‌ای با یک فرد مسلمان در شهر کرایست‌چرچ است؛ در دو دهه اخیر تصویر مخدوش و نادرستی از اسلام در رسانه‌ها ارائه شده است.

یادآور می‌شود این مستند قبل از رسیدن به نیوزیلند در هشت کشور نمایش داده شده است و به طور متوسط امتیاز 8.5 از 10 در میان مخاطبان مسلمان و 8 از 10 را در میان بینندگان غیرمسلمان به خود اختصاص داده است.

انتهای پیام