مسابقات دارالقرآن خانه کارگر تداوم دارد/ حضور قاریان و حافظانی در سطح بالا

محمدصادق محسنی‌کبیر، مدیر اجرایی دارالقرآن خانه کارگر در گفت‌و‌گو با خبرنگار ایکنا؛ با اشاره به تداوم برگزاری دومین دوره مسابقات قرآن این دارالقرآن، اظهار کرد: تاکنون مسابقات در رشته‌های مختلف شامل صوت و لحن و ترتیل آقایان با حضور در حدود 60 نفر شرکت‌کننده و در سطح خیلی خوب و بالایی برگزار شده است.
وی با اشاره به مسابقات روز گذشته نیز افزود: مسابقات دیروز در رشته‌های حفظ جزء یک، جزء 30، پنج جزء اول قرآن کریم و سوره مبارکه لقمان ویژه آقایان و با حضور حدود 70 نفر متسابق پیگیری شد.
مدیر اجرایی دارالقرآن خانه کارگر تصریح کرد: طی امروز نیز مسابقات در رشته‌های حفظ جزء 30، جزء یک، پنج جزء اول، سوره مبارکه لقمان ویژه بانوان و نیز رشته تفسیر و مفاهیم سوره مبارکه لقمان ویژه آقایان و بانوان با حضور حدود 150 نفر از شرکت‌کنندگان برگزار می‌شود.
محسنی کبیر در پایان تصریح کرد: دومین دوره مسابقات قرآن دارالقرآن خانه کارگر تا روز 15 اردیبهشت‌ماه ادامه خواهد داشت و زمان برگزاری مراسم اختتامیه نیز به زودی اعلام می‌شود.
انتهای پیام