کانون خبرنگاران نبأ ــ حجتالاسلاموالمسلمین صفری گفت: وجود استاد شهید مطهری(ره) هم در زمان حیات و هم بعد از شهادت سرشار از برکات است. ایشان هم به فلسفه اسلام و هم به فلسفه غرب آشنا بود و تلاش میکرد به شبهات جامعه آن زمان پاسخ بدهد.

به گزارش کانون خبرنگاران
ایکنا،
نبأ؛ حجتالاسلاموالمسلمین بابایی، مسئول نمایندگی ولی فقیه در سپاه ناحیه املش، 15 اردیبهشتماه در همایش بزرگداشت هفته عقیدتی ــ سیاسی این شهرستان، گفت: همه کارکنان سپاه باید مسلح به سلاح معنویت و بصیرت باشند.
وی بیان کرد: مسئولیت فکری و فرهنگی انقلاب بر عهده شهید استاد مطهری(ره) بود که این مسئولیت بعد از شهادت ایشان بر عهده سپاه و بسیج قرار گرفته است.
همچنین در این مراسم حجتالاسلاموالمسلمین صفری، امام جمعه املش با اشاره به تلاشهای شهید مطهری(ره) گفت: وجود استاد شهید مطهری(ره) هم در زمان حیات و هم بعد از شهادت سرشار از برکات است. ایشان هم به فلسفه اسلام و هم به فلسفه غرب آشنا بود و تلاش میکرد به شبهات جامعه آن زمان پاسخ بدهد.
وی با بیان اینکه شهید علامه مطهری(ره)، علمدار مبارزه با شبهات در جامعه بود، اظهار کرد: به واسطه آثار ارزشمندی که از استاد شهید مطهری به یادگار مانده است، همچنان شاهد برکات ایشان هستیم.
امام جمعه املش با اشاره به برخی از خصوصیات پاسداران، گفت: یک پاسدار که سرباز لشکر تراز اسلام است، اول باید ایمان داشته باشد. دومین خصوصیت پاسدار بصیرت و سومین خصوصیت او باید شجاعت باشد.
الیاس عبدالهپور
انتهای پیام