مردم آفریقای جنوبی خواستار شدند؛
نامگذاری خیابانی در ژوهانسبورگ به نام قهرمان فلسطینی

به گزارش ایکنا از آفریقای جنوبی؛ راهپیمایی ضد صهیونیستی به مناسبت روز جهانی قدس در شهرهای مختلف آفریقای جنوبی از جمله کیپ‌تاون، پرجمعیت‌ترین شهر آفریقای جنوبی پس از ژوهانسبورگ، برگزار شد.

هزاران نفر از مردم ژوهانسبورگ با تجمع در برابر شهرداری این شهر، به اشغال فلسطین از سوی صهیونیست‌ها و ادامه جنایات اسرائیل در سرزمین‌های اشغالی اعتراض کردند.

در این راهپیمایی که با شرکت مردم، سازمان‌های غیردولتی و احزاب سیاسی این کشور برگزار شد، سخنرانان به ادامه گسترش شهرک‌ها در سرزمین‌های اشغالی، محاصره غزه و سیاست کودک‌کشی در فلسطین هشدار دادند و از دولت آفریقای جنوبی برای کاهش رابطه دیپلماتیک با اسرائیل قدردانی کردند.

همچنین، آنان خواستار نامگذاری خیابانی در ژوهانسبورگ به نام لیلا خالد، قهرمان ملی فلسطین، شدند و قرائت پیام لیلا خالد بخش دیگری از این برنامه بود که در آن بر مبارزه مستمر با اسرائیل تأکید کرده بود.

گذاشتن نام قهرمان فلسطینی بر خیابانی در ژوهانسبورگ

مراسم روز قدس با صدور قطعنامه‌ای در ۸ ماده و قرائت پیام زهرا مصطفوی، دختر امام خمینی و دبیرکل اتحادیه بین‌المللی سازمان‌های غیردولتی حامی فلسطین، به پایان رسید.

وی در این پیام با اشاره به سخنان نلسون ماندلا، نخستین رئیس‌جمهور آفریقای جنوبی، که اسرائیل را نمونه بارز تروریسم دولتی نامیده بود، از مردم این کشور برای حضور در راهپیمایی روز قدس تشکر کرد و خواستار مبارزه بیشتر با رژیم صهیونیستی شد‌.

گذاشتن نام قهرمان فلسطینی بر خیابانی در ژوهانسبورگ

گذاشتن نام قهرمان فلسطینی بر خیابانی در ژوهانسبورگ

گذاشتن نام قهرمان فلسطینی بر خیابانی در ژوهانسبورگ

گذاشتن نام قهرمان فلسطینی بر خیابانی در ژوهانسبورگگذاشتن نام قهرمان فلسطینی بر خیابانی در ژوهانسبورگگذاشتن نام قهرمان فلسطینی بر خیابانی در ژوهانسبورگ

انتهای پیام