داوری بخش‌های مختلف جشنواره قرآن و عترت وزارت بهداشت آغاز شد
داوری بخش‌های مختلف جشنواره قرآن و عترت وزارت بهداشت آغاز شدبه گزارش ایکنا، به نقل از مفدا؛ با پایان یافتن مهلت ارسال آثار شرکت‌کنندگان در بیست و چهارمین جشنواره قرآن و عترت وزارت بهداشت داوری در بخش‌های مختلف این جشنواره آغاز شد.
 
نتایج اولیه داوری در بخش آوایی تا ۲۰ تیرماه و اسامی نهایی راه یافتگان به مرحله نهایی این جشنواره تا پایان تیرماه، اعلام می‌شود.

داوری اولیه مقالات و تألیف کتاب نیز در بخش پژوهشی از امروز، 9 تیرماه، آغاز شده و در بخش ادبی و هنری نیز داوری از چهارشنبه ۱۲ تیرماه، آغاز می‌شود.

آزمون بخش معارف قرآن و سیره معصومین(ع) نیز هشتم مردادماه، به صورت همزمان در دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور برگزار می‌شود.

بیست و چهارمین جشنواره قرآن و عترت وزارت بهداشت شهریورماه سال جاری، در دانشگاه علوم پزشکی همدان برگزار می‌شود.

انتهای پیام