گروه سلامت ــ سازمان پزشکی قانونی کشور از رشد 6.5 درصدی نزاع طی سالهای گذشته در کشور خبر داد.

به گزارش
ایکنا، به نقل از روابط عمومی سازمان پزشکی قانونی کشور؛ در سال گذشته ۵۸۰ هزار و ۷۰ مصدوم نزاع به مراکز پزشکی قانونی کشور مراجعه کردند، این رقم در مقایسه با سال قبل از آن که تعداد مصدومان ۵۴۴ هزار و ۴۷۰ نفر بود، ۶.۵ درصد بیشتر شده است.
براساس آمارهای موجود بیشترین رشد سالانه مراجعین نزاع مربوط به استانهای البرز(۱۹.۸درصد)، اردبیل(۱۵.۳درصد) و قم(۱۳.۸درصد) و کمترین رشد مربوط به استانهای فارس(۱.۸- درصد)، گلستان(۱.۵- درصد) و هرمزگان(۱.۹ درصد) بوده است.
براساس این گزارش استانهای اردبیل، آذربایجان شرقی و البرز برحسب جمعیت بیشترین آمار مراجعین نزاع و استانهای سیستان و بلوچستان، هرمزگان و بوشهر کمترین آمار را داشتهاند.
یادآوری میشود، مطابق آمارهای موجود در ۱۸ سال گذشته(۱۳۸۰ تا کنون) سال ۱۳۹۶ با ۵۴۴ هزار و ۴۷۰ نفر کمترین آمار مراجعین نزاع را به خود اختصاص داده است.
انتهای پیام