گروه بینالملل ـ «صالح عاروری»، نائب رئیس دفتر سیاسی جنبش مقاومت اسلامی فلسطین(حماس) با «علی شمخانی»، دبیر شورای عالی امنیت ملی ایران دیدار کرد.

به گزارش
ایکنا به نقل از
مرکز اطلاعرسانی فلسطین؛ شمخانی در این دیدار تاکید کرد که توطئه مرتجعین عرب برای ایجاد شکاف میان ایران و مقاومت فلسطین ناکام ماند.
وی افزود: طرحهای جعلی مغایر خواست مردم فلسطین به نتیجه نمیرسد.
شمخانی اظهار کرد که اصل بنیادین پشتیبانی از آرمان فلسطین از محکمات انقلاب اسلامی بوده و تا پیروزی کامل جریان مقاومت بر اشغالگران کودککش تداوم خواهد داشت.
از سوی دیگر، صالح عاروری نیز ابراز کرد که دشمنیهای آمریکا و رژیم صهیونیستی با جمهوری اسلامی و استفاده از ابزار تحریم و تهدید نتوانسته است در اراده راسخ ایران در حمایت از آرمان فلسطین خللی ایجاد کند.
عاروی افزود: ما بهعنوان نمایندگان حرکت مقاومت و جنبش حماس همبستگی خود را با جمهوری اسلامی ایران اعلام و تأکید میکنیم هرگونه اقدام خصمانه در مورد ایران در واقع اقدام خصمانه بر ضدفلسطین و جریان مقاومت بوده و ما خود را در خط مقدم حمایت از ایران میدانیم.
انتهای پیام