جهادگر شهید سوژه جدید سارا عرفانی شد

جهادگرشهید سوژه جدید سارا عرفانی شدبه گزارش ایکنا؛ قلم نویسنده «پنجشنبه فیروزه‌ای» این بار برای امیرمحمد اژدری، از جهادگران و عضو شورای مرکزی قرارگاه امام رضا(ع) به رشته تحریر درمی‌آید که سال گذشته در حین انجام مأموریت جهادی به درجه رفیع شهادت رسید.

این شهید ۲۵ ساله و ساکن تهران بود. او که از فعالان گروه‌های جهادی به شمار می‌رفت، بیش از هفت سال به جهاد در مناطق محروم کشور مشغول بود. مسئولیت گروه پزشکی و درمانی امام رضا(ع)، مسئولیت گروه عمرانی امام رضا(ع) و عضو شورای مرکزی قرارگاه امام رضا(ع) بود. اژدری در بیشتر استان‌های کشور از جمله لرستان، خوزستان، خراسان، کرمانشاه، ایلام و ... سابقه انجام فعالیت‌های جهادی داشت و سال گذشته در حادثه زلزله کرمانشاه از پیش‌قدمان جهادی برای کمک به مردم زلزله‌زده بود.

سارا عرفانی که از نویسندگان خوش‌ذوق انقلابی است و تاکنون با آثار فاخری چون «پنجشنبه فیروزه‌ای»، «هدیه ولنتاین»، «لبخند مسیح» و... در بین اهالی قلم معرفی شده است، این بار برای جهادگر شهیدی می‌نویسد که زندگی متفاوتی داشته و افتخار این را دارد که نامش در لیست شهدای جهادگر جوان دهه هفتادی است.

انتهای پیام