حمله تروریست‌های تکفیری‌ به غیرنظامیان شهر حلب  
حمله تروریست‌های تکفیری‌ به غیرنظامیان شهر حلب به گزارش ایکنا به نقل از «المسیره»؛ یک منبع اطلاعاتی در فرماندهی پلیس حلب اعلام کرد: تروریست‌های تکفیری گروه جبهه النصره، که در منطقه «الراشدین» واقع در غرب حلب پراکنده هستند، جمعه شب مناطق «الاذاعه»، «الخالدیه»، «الموکامبو» و اطراف مسجدجامع شهر حلب را مورد حمله خمپاره‌ای قرار دادند.
 
در این حملات 6 غیرنظامی سوری از جمله یک دختربچه 9 ساله مجروح شدند و خسارات بسیاری به منازل و دارایی‌های مردم این مناطق وارد شد.
 
خبرگزاری «سانا» نیز اعلام کرد: نیروهای ارتش سوریه در درگیری با تروریست‌های تکفیری توپخانه‌ها و برخی مناطق امن آنان را نابود کردند.
 
بر اساس این گزارش، در پایان ماه گذشته، در حملات خمپاره‌ای تکفیر‌ی‌ها به منطقه «الزبدیه» حلب دو کودک جان خود را از دست دادند و 8 نفر دیگر نیز مجروح شدند.
 
انتهای پیام