اعزام قریب به 9هزار مبلغ در ماه محرم/ برپایی همایش مبلغان با حضور رئیسی
اعزام قریب به 9هزار مبلغ در ماه محرم/ برپایی همایش مبلغان با حضور رئیسیبه گزارش ایکنا به نقل از روابط عمومی دفتر تبلیغات اسلامی حوزه قم، حجت‌الاسلام والمسلمین سعید روستاآزاد، معاون فرهنگی تبلیغی دفتر تبلیغات گفت: برگزاری گردهمایی بزرگ مبلغان، از جمله اقدامات معاونت فرهنگی و تبلیغی دفتر تبلیغات اسلامی پیش از ماه محرم، ویژه مبلغان اعزامی است.
وی افزود: در این مراسم، حجج اسلام والمسلمین سیدابراهیم رئیسی، رئیس قوه قضائیه و احمد واعظی، رئیس دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم به سخنرانی خواهند پرداخت.
معاون فرهنگی و تبلیغی دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم تصریح کرد: این گردهمایی روز ۵شنبه هفتم شهریورماه از ساعت ۱۰ تا ۱۲ در مرکز همایش‌های غدیر قم واقع در خیابان معلم برگزار خواهد شد.
وی افزود: قریب به ۸۵۰۰ نفر از قم و حدود ۳۰۰۰ نفر از شعب دفتر تبلیغات اسلامی از شب اول محرم تا شب شهادت امام سجاد(ع) به مناطق مختلف تبلیغی اعزام می‌شوند و به برگزاری برنامه‌‌های متنوع مانند اقامه نماز جماعت اول وقت در ایام محرم، هدایت و تقویت مراسم عزاداری به ویژه ایام عاشورا و تاسوعا، جلوگیری از ترویج خرافات، توجه دادن و تبیین اهمیت امر به معروف و نهی از منکر می‌پردازند.
روستا آزاد اظهارکرد: تبیین مباحثی در زمینه سبک زندگی اسلامی، ازدیاد نسل و اقتصاد، اقتصاد مقاومتی، رونق تولید، تبیین نشانه‌های ظهور، حکومت مهدوی و وظایف انسان منتظر، تشکیل جلسات سخنرانی وعظ و خطابه و حلقه‌‌های معرفت با محوریت مباحث قرآنی از برنامه ‌های دیگر مبلغان است.
وی یادآوری کرد: این مبلغان در ایام تبلیغ خود فعالیت‌‌هایی مانند تبلیغ چهره به چهره، ارتباط با نسل جوان، تبیین ارزش‌‌ها و دستاوردهای انقلاب، بصیرت‌افزایی و دفاع از مبانی انقلاب به ‌ویژه اصل ولایت‌ فقیه، نظارت بر پرهیز از اسراف در سفره‌‌های اطعام و نذورات، دعوت مردم به وحدت و پرهیز از تفرقه و اختلاف را در دستور کار دارند.
انتهای پیام