برگزاری مراسم عزادای امام مجتبی(ع) در مرکز فقهی آیت‌الله العظمی فاضل

برگزاری مراسم عزادای امام مجتبی(ع) در مرکز فقهی آیت‌الله العظمی فاضلبه گزارش ایکنا، در تقویم رسمی، هفتم ماه صفر روز میلاد امام موسی کاظم(ع) اعلام شده است، در صورتی طبق برخی اقوال، این تاریخ مصادف با شهادت امام حسن مجتبی(ع) است.

در حوزه هزارساله نجف اشرف، از دیرباز هفتم صفر روز شهادت امام مجتبی(ع) اعلام شده است و شیعیان عراق در این روز برای سبط اکبر، امام مجتبی(ع)، اقامه عزا می‌کنند.

آیت‌الله العظمی فاضل لنکرانی در این راستا و با هدف فرهنگ‌سازی برگزاری مراسم شهادت امام مجتبی(ع) در روز هفتم صفر، هرساله این مراسم را برگزار می‌کردند. بعد از ارتحال این مرجع تقلید نیز این روال ادامه دارد و در سال‌های اخیر این مراسم در مرکز فقهی ائمه اطهار(ع) برگزار شده است.

بنابر همین منوال مراسم شهادت امام مجتبی(ع) در هفتم صفر سال جاری، از ساعت 10 تا نماز ظهر با سخنرانی حجت‌الاسلام والمسلمین حسین انصاریان برگزار می‌شود.