گروه دانشگاه ــ حجتالاسلام نقیب، سرپرست دانشگاه علوم و معارف قرآن کریم در حکمی رئیس جدید دانشکده علوم قرآنی قم را منصوب کرد.
به گزارش ایکنا، حجتالاسلام والمسلمین رحمان عشریه با صدور حکمی از سوی حجتالاسلام والمسلمین سیدمحمد نقیب، سرپرست دانشگاه علوم و معارف قرآن کریم، به عنوان رئیس جدید دانشکده علوم قرآنی قم منصوب شد.
متن حکم به این شرح است:
حجتالاسلام والمسلمین جناب آقای دکتر رحمان عشریه زیدعزه
سلامٌ علیکم
با صلوات بر محمد و آل محمد(ص)، با عنایت به بند «ب» از ماده ۵ آیین نامه جامع مدیریت دانشگاه ها و مؤسسات آموزش عالی، پژوهشی و فناوری و با عنایت به تعهد، تخصص و تجربه جنابعالی، شما را به عنوان «رئیس دانشکده علوم قرآنی قم» منصوب مینمایم.
امید است با تلاش و اهتمام مدبرانه و دلسوزانه خود، موجبات ارتقاء و تعالی آن دانشکده را در سطح مطلوب و مورد انتظار، جهت تحقق هر چه بهتر اهداف دانشگاه فراهم نمایید.
بدون شک انوار مقدس قرآن کریم و عنایات معصومان(علیهم السلام) در راه تحقق اهداف بلند دانشگاه علوم و معارف قرآن کریم، راهنما و مددکار بوده و تلاشهای جنابعالی و همکاران محترم در خدمت به کلام الله مجید را قرین توفیق خواهد گرداند.