تمهیدات آتش‌نشانی شیراز در روز اربعین حسینی

به گزارش ایکنا از فارس، محمد هادی قانع، مدیرعامل سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شیراز امروز، 26 مهرماه در جمع خبرنگاران گفت: در آستانه فرا رسیدن ایام سوگواری اربعین سرور و سالار شهیدان حضرت ابا عبدالحسین(ع) امدادگران در دوازده نقطه از قبل مشخص شده به‌صورت اکیپ‌های اطفایی و امدادی از ساعت ۷صبح روز شنبه به‌صورت ثابت و گشت موتوری مستقر می‌شوند.

وی افزود: امدادگران در چهار مسیر پیاده‌روی میدان امام حسین(ع)، چهارراه غدیر، چهارراه شاهزاده قاسم و چهار راه پانزده خرداد همراه با عزاداران، ایمنی این مراسم را با تجهیزات کامل تا آخرین لحظه از مراسم روز اربعین برعهده خواهند داشت.

قانع اظهار کرد: همچنین اکیپ‌های مختلفی از آتش‌نشانان داوطلب جهت تأمین ایمنی عزاداران در این مراسم حضور دارند و همکاران ما خصوصاً در اطراف حرم مطهر حضرت احمدبن موسی(ع) حضور دارند و پنج اکیپ موتور سوار وظیفه تامین ایمنی مراسم را برعهده خواهند داشت.

مدیرعامل سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شیراز بیان کرد: نیرو‌های داوطلب با در اختیار داشتن کوله‌های امدادی و کپسول‌های اطفا حریق در گروه‌های ۳ و ۲ نفره در محل‌های مشخص شده به گشت زنی پرداخته، و موارد ایمنی را بررسی و از بروز هرگونه حوادث احتمالی جلوگیری می‌کنند.

وی در پایان اظهار کرد: همکاران ما در قالب پنج اکیپ آتش‌نشانی تا این لحظه تأمین ایمنی مواکب حسینی در مرز شلمچه را بر عهده دارند و با حضور و سرعت عمل به موقع همکاران در یک مورد آتش‌سوزی در یکی از موکب‌های حسینی از گسترش حریق جلوگیری به‌عمل آمد.