برپایی نمایشگاه دهه وقف در سنندج

حجت‌الاسلام محمد کاروند، مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان کردستان در گفت‌و‌گو با ایکنا، اظهار کرد: نمایشگاهی از آثار هنرمندان استان و برخی مناطق کشور تحت عنوان «نمایشگاه جامع دهه وقف» هم‌زمان با آغاز دهه وقف از چهارم تا 13  آبان‌ماه در گالری سوره پردیس سینمایی بهمن سنندج برپا شد.

وی افزود: در این نمایشگاه آثار مفهومی حوزه وقف در۵۰ تابلو و قالب‌های هنری، خوشنویسی، پوستر و کاریکاتور به معرض نمایش گذاشته‌ شده است.

مدیرکل اوقاف کردستان بیان کرد: این نمایشگاه در راستای معرفی و تبلیغ و ترویج فرهنگ وقف بین آحاد جامعه به نمایش درآمده است و هنرمندان استانی و کشوری آثار خود را در این نمایشگاه به معرض نمایش گذاشته‌اند.

وی عنوان کرد: در این نمایشگاه تلویزیون سمعی ـ بصری نیز قرار داده‌ شده که به معرفی فرصت‌های سرمایه‌گذاری که در استان وجود دارد به مردم می‌پردازد و فرصت خوبی برای حضور سرمایه‌گذاران در این نمایشگاه ایجاد کرده است.

حجت‌الاسلام کاروند با بیان اینکه در گوشه‌ای از این نمایشگاه میز نقاشی کودکان نیز دایر شده است، عنوان کرد: در این نمایشگاه موقوفات شاخص استان در قالب کتابچه، بروشور و کاتالوگ معرفی می‌شوند.

وی در پایان یادآور شد: نمایشگاه دهه وقف تا ۱۳ آبان در گالری سوره پردیس سینمایی بهمن سنندج دایر بوده و در ۲ نوبت صبح و عصر پذیرای بازدید علاقه‌مندان است.