بیانیه حشدالشعبی درباره سوءاستفاده از نام این سازمان در تظاهرات عراق

به گزارش ایکنا، به نقل از السومریه نیوز؛ سازمان حشدالشعبی، امروز، شنبه، 11 آبان‌ماه با صدور بیانیه‌ای اعلام کرد: در تظاهرات اخیر دیده شده که بعضی از افراد ناشناس خود را به حشدالشعبی منسوب کرده و در اظهار مواضع خود از اسم این سازمان استفاده می‌کنند.

در این بیانیه همچنین ضمن ابراز همبستگی با تظاهرات‌کنندگانی که برای احقاق حقوق خود، اقدام به تظاهرات مسالمت‌آمیز می‌کنند، تأکید شده: نیروهای حشدالشعبی همچنان از عراق در برابر خطرات تروریست‌ها و بازگشت داعش محافظت می‌کنند.

این سازمان همچنین اعلام کرد: مواضع رسمی ما فقط از سوی اداره اطلاع‌رسانی حشد الشعبی و از طریق سایت رسمی این سازمان اعلام می‌شود.

یادآور می‌شود، موج دوم تظاهرات مردم عراق در اعتراض به فساد و ضعف خدمات عمومی از جمعه ۳ آبان‌ماه جاری مجدداً در این کشور آغاز شده است.