بازداشت دو نفر به دلیل حمله به دانش‌آموز مسلمان در بریتانیا

بازداشت دو نفر به دلیل حمله به دانش‌آموز مسلمان در بریتانیابه گزارش ایکنا؛ به نقل از آناتولی، پلیس بریتانیا پس از اینکه فیلمی از حمله  به این دانش‌آموز مسلمان در رسانه‌های اجتماعی منتشر شد، یک زن و یک مرد را در ارتباط با این موضوع بازداشت کرد. این اتفاق در داخل اتوبوسی در شمال انگلستان رخ داد.

این فیلم که با تلفن همراه ضبط شده است، دختر دانش‌آموز را در حالی نشان می‌دهد که روی کف اتوبوس افتاده و زنی در حال ضربه‌زدن به اوست. مردی هم که با الفاظ اسلام‌ستیزانه خطاب به دختر دانش‌آموز صحبت می‌کند، در فیلم دیده می‌شود. 

مدرسه سیلوردیل (Silverdale) که این دانش‌آموز در آن درس می‌خواند، اعلام کرد: ما از اتفاقی که در خارج از مدرسه رخ داده است، آگاه هستیم و از دانش‌آموزان و خانواده‌های آنها به هر روشی که لازم باشد، پشتیبانی می‌کنیم.

اسلام‌هراسی در بریتانیا از زمان حملات تروریستی سال 2017 در لندن و منچستر افزایش چشمگیری داشته است.