اهدای گل به پلیس هند از سوی مسلمانان

به گزارش ایکنا؛ به نقل از NDTV، آلوک میشرا (Alok Mishra) معاون پلیس این شهر درباره این اقدام مسلمانان گفت: مسلمانان پس از اقامه نماز جمعه، به فرماندهان و نیروهای پلیس مستقر شده برای حفظ قانون و نظم گل سرخ هدیه کردند. 

وی از این حرکت جوانان و رهبران مسلمان تقدیر کرد و گفت:‌ پلیس نیز به آنها اطمینان داد كه امنیت كامل آن‌ها را تضمین می‌کند. 

میشرا افزود: در نماز جمعه، امنیت همه مساجد از طریق پهپادها (هواپیماهای بدون سرنشین) کنترل می‌شود.

یادآور می‌شود، به دنبال تصویب قانون جدید شهروندی،‌ تظاهرات و اعتراضات زیادی در نقاط مختلف هند،‌ از جمله ایالت اوتارپرادش، برگزار شده که خشونت پلیس و نیروهای امنیتی باعث کشته و زخمی‌شدن تعدادی از معترضان شده است.

براساس این قانون پناهندگان مذهبی به هند پس از مدت 5 سال می‌توانند شهروند این کشور شوند. مسلمانان از این قانون مستثنی شده‌اند و به همین دلیل این قانون را تبعیض‌آمیز می‌دانند.