افسانه تیرانداز، دبیر جمعیت بانوان فرهیخته استان کرمانشاه در گفتوگو با ایکنا از کرمانشاه، اظهار کرد: دومین جلسه از دوره تربیت مربی معارف مهدویت با موضوع امامشناسی ویژه اعضای جمعیت بانوان فرهیخته استان نیمه دوم بهمن برگزار میشود.
وی گفت: این دوره به مدت 60 ساعت با موضوعات مهدویت در قرآن، مهدویت در روایات، مهدویت در غرب و انحرافات در مهدویت با حضور اساتیدی از مرکز تخصصی مهدویت برگزار خواهد شد.
تیرانداز افزود: در این دوره بیش از 30 نفر از اعضای فعال جمعیت بانوان حضور دارند و به شرکتکنندگان در این دوره آموزشی گواهینامه پایان دوره اعطا خواهد شد.
دبیر جمعیت بانوان فرهیخته استان کرمانشاه تصریح کرد: این دوره تکمیلی برای کسانی در نظر گرفته شده که دوره مقدماتی را پشت سر گذاشتهاند. سطح سه این دوره آموزشی به دوره آموزش تخصصی تربیت مربی اختصاص دارد.