از استان فارس انجام شد؛
ارسال 2500 بسته غذایی برای سیل‌زدگان سیستان و بلوچستان

به گزارش ایكنا از فارس، حسین درویشی، مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان فارس امروز، 24 دی‌ماه با اشاره به وضعیت فوق‌العاده سیل‌زدگان در سیستان و بلوچستان، از ارسال كمك‌های مردمی در این وضعیت از استان فارس خبر داد.
وی با بیان اینكه یكی از اقلامی كه برای سیل‌زدگان سیستان و بلوچستان ارسال كرده‌ایم، بسته‌های غذایی بوده است، گفت: تاكنون 2 هزار و 500 بسته غذایی را برای مردم سیل‌زده سیستان و بلوچستان از استان فارس ارسال كردیم.
درویشی با یادآوری اینكه طی 72 ساعت گذشته اقلام مختلفی به مناطق سیل‌زده ارسال شده است، گفت: اقلام ارسال شده شامل 10 هزار قوطی تن ماهی، 10 هزار قوطی کنسرو لوبیا، 5 هزار قوطی کنسرو برنج، 2500 بسته خرما، 25 هزار عدد لیوان یکبار مصرف و 25 هزار عدد قاشق و چنگال بوده است.
مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان فارس همچنین با اشاره به جاری شدن سیل در استان سیستان و بلوچستان و خسارت‌های وارده به ساکنان این استان، گفت: مردم نوع دوست فارس این امکان را دارند که از طریق کد دستوری # 54 * 112 * کمک‌های نقدی خود را پرداخت کنند.