تربیت نیروی انسانی؛ بزرگترین دستاورد امام راحل

تربیت نیروی انسانی بعد از پیروزی انقلاب بزرگترین دستاورد امام راحل بودبه گزارش ایکنا از خراسان رضوی، حجت‌الاسلام علی‌اکبر سبزیان، مدیرکل نهاد کتابخانه‌های عمومی استان، در یادواره شهدای جبهه مقاومت و حریم اهل‌بیت که شامگاه گذشته 13 بهمن‌ماه در مسجد 14 معصوم کاشمر برگزار شد، با گرامیداشت چهل و یکمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی و یاد و خاطره معیار و معمار کبیر انقلاب حضرت امام خمینی(ره) اظهار کرد: بنای این انقلاب و اساس نظام به دستان پیر سفرکرده جماران و با همراهی و همکاری همه اقشار و گروه‌های جامعه اسلامی بود.

وی ادامه داد: یکی از بزرگترین دستاوردهای امام راحل در پیروزی انقلاب اسلامی که باید در چهل و یکمین سالگرد پیروزی انقلاب به آن توجه کرد و مبنای تحلیل و بررسی قرار داد موضوع نیروسازی امام و تربیت نیروی‌ انسانی بعد از پیروزی انقلاب بود.

مدیرکل نهاد کتابخانه‌های عمومی خراسان رضوی تصریح کرد: خروجی نهضت و قیام امام راحل تربیت نیروهایی بود که در این 41 سال میان شهدای انقلاب، مسئولان و نیروهای خدمت‌گزار باید آن‌ها را جستجو کرد.

سبزیان اظهار کرد: هنر بزرگ امام نیروسازی، کادرسازی و پرورش انسان‌های متخلق و متخصص بود، امام انقلابی را مدیریت و رهبری کردند که در همه حوزه‎ها از جمله علم، فناوری، سیاسی، فرهنگی، اجتماعی، اقتصادی و معیشتی و ... دستاوردهای بسیاری داشت.

وی بیان کرد: امام انسان‌هایی را پرورش دادند، که آن افراد پرورش‌دهنده انسان‌های دیگری بودند که در دهه چهارم انقلاب از آن‌ها به عنوان شهدای مدافع حرم یاد می‏‌شود، کسانی که امام را ندیدند اما پیام، روح انقلاب، حرکت و قیام امام به آن‌ها وزید و رایحه روح‎الله را استشمام کردند و در مقام دفاع از حرم اهل‌بیت‎(ع) به میدان آمدند و خوش درخشیدند.

مدیرکل نهاد کتابخانه‌های عمومی خراسان رضوی گفت: اگر چه مدافعان حرم حماسه غربت را رقم زدند، اما درخشش و تلألؤ آن‌ها انقلاب را تضمین و بیمه کرد، حرکت و قیام حضرت امام خمینی(ره) با چند راهبرد عجین شد که محور نگاه انسان‌های پیرو امام هم قرار گرفت و ادامه پیدا خواهد کرد.

سبزیان با بیان اینکه امام راحل در زمره انسان‌های فرا زمانی و غیر زمان‌مند بودند و فقط متوقف در به ثمر رسیدن انقلاب و 10 سال رهبری نبودند، به راهبردهای زندگی ایشان اشاره کرد و افزود: نگاه جامع به دین، زندگی باید عزتمندانه باشد، زندگی بر مدار قیام‌الله، تکلیف‎گرا بودن و راهبرد مؤمن فعال بودن و نه منفعل بودن از جمله 5 راهبرد زندگی حضرت امام خمینی(ره) بود.

وی عنوان کرد: امام در همه عرصه‎ها دین را جاری و ساری می‎کردند، همیشه دین‌مدار بودند و این را در حرکت فرزندان، مریدان و شهدای دوران دفاع مقدس و دفاع از حریم اهل‌بیت(ع) می‏‌بینیم.

مدیرکل نهاد کتابخانه‌های عمومی خراسان رضوی اظهار کرد: امام راحل یک رهبر مصلح و سیاستمدار عزتمند بود، حتی یک نقطه ذلیلانه در زندگی ایشان وجود نداشت، و به همه مریدان مکتبش این را آموخت که عزت از آن مؤمنان است.

وی تصریح کرد: بعد از 41 سال پیروزی انقلاب به رغم سختی‌ها و مشکلات بسیار، اما اندکی در عزت مردم خللی وارد نشده در داخل کشور و عرصه‎های بین‌المللی به خصوص در برابر دشمنان و استکبار جهانی عزت مردم حفظ شد.

سبزیان گفت: اگر سردار حاج قاسم سلیمانی و فرزندان این میهن با تأسی به راهبردهای امام امت حرکت می‏‌‌کنند چون ایشان در انقلاب آموخت ما مامور به انجام وظیفه هستیم.

مدیرکل نهاد کتابخانه‌های عمومی خراسان رضوی در ادامه با بیان اینکه برگزاری مجالس شهدا چند پیام کلی دارد، افزود: مقام شهید و شهادت مقام حسرت و عبرت است نه مقام تاسف و تاثر، امروز همه ما در مسیر زندگی به یک الگو و سبک و روش نیاز داریم و شهدا این نقش ارزشمند را دارند.

وی افزود: این انقلاب، نظام، مردم و این نسل به شهید سلیمانی بیشتر از سردار سلیمانی نیاز داشتند و دارند، سردار سلیمانی در این ماه‌های آخر زندگی خودش به‌دنبال شهادت می‎دوید و همه دیدیم که تشییع پیکرش در تاریخ بشریت بی‎نظیر بود.

سبزیان ادامه داد: در گام دوم انقلاب باید سبک زندگی مومنانه را در پیش گرفت و بهترین الگو سبک زندگی شهدا است، این یادوارها سیره سیاسی شهدا را برای ما تبیین می‎کند، سبک زندگی شهدا باید محور حرکت‎مان قرار بگیرد.

مدیرکل نهاد کتابخانه‌های عمومی خراسان رضوی عنوان کرد: این یادواره‎ها محلی برای توجه پیدا کردن به سبک و سیره زندگی شهدا به خصوص شهدای مدافع حرم است.

در پایان مراسم از خانواده شهدای مدافع حرم علی زاده اکبر و احمد رضایی تجلیل شد.