در فرهنگسرای فناوری اطلاعات؛
نشست آشنایی با «سایبرنتیک و تأثیرات آن بر فناوری» برگزار می‌شود

فناوری اطلاعات

به گزارش ایکنا، به نقل از روابط عمومی فرهنگسرای تخصصی فناوری اطلاعات، دهمین نشست شب‌های فناوری به موضوع آشنایی با سایبرنتیک و تأثیرات آن بر فناوری، اختصاص دارد. در این برنامه فاطمه نوشین‌فرد، دانشیار و عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم تحقیقات تهران به ماهیت و چیستی سایبرنتیک می پردازد.

تحولات آینده فضای سایبر و تأثیرات آن بر جامعه و کسب و کارها موضوعی است که توسط محمدرضا کریمی، عضو هیئت علمی دانشگاه مالک اشتر بررسی می‌شود و حامد قاسمی، کارشناس رسانه به سخنرانی با عنوان فرماندهی،کنترل و قدرت سایبرنتیک می‌پردازد. در پایان پنل گفت‌وگو بین اساتید و شرکت‌کنندگان برگزار می‌شود.

سایبرنتیک از جمله علومی است که در قرن بیستم پدید آمد و با رشد سریع خود توانست به علوم دیگر راه یابد. موضوع اصلی سایبرنتیک بررسی ماهیت کنترل در انسان، حیوان و ماشین است و لذا با زیست‌شناسی، روانشناسی، مکانیک، مهندسی، مدیریت و بسیاری علوم دیگر همبستگی دارد.

سایبرنتیک توانسته به عنوان دانشی مستقل و درعیـــن حــــــال بین رشته ای مطرح شود. در این علم به طبقه‌بندی و سازماندهی اطلاعات توجه زیـــادی می‌شود و از این رو در مدیریت اطلاعات و نیز در طراحی نظام‌های اطلاع‌رسانی از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است.

سلسله نشست‌های تخصصی شب‌های فناوری، با رویکرد طرح مسائل و موضوعات فرهنگی اجتماعی در حوزه فناوری‌های نوین خصوصا فناوری اطلاعات و ارتباطات و نیز بیان نظریه‌ها، دیدگاه‌ها و یافته‌های پژوهشی هر ماه با حضور متخصصان و دست اندرکاران فناوری‌های نوین برگزار می‌شود.

این برنامه با مشارکت کانون «شهر هوشمند» فرهنگسرای فناوری اطلاعات به دبیری ستاره امیری، دبیر کانون شهر هوشمند و مدرس دانشگاه اجرا می‌شود.