مؤسسه قرآنی فاطمه‌الزهرا(س) سرفاریاب در آستانه تعطیلی

مؤسسه قرآنی فاطمه‌الزهرا(س) سرفاریاب در آستانه تعطیلی

فاطمه اخوان، مدیر مؤسسه قرآنی فاطمه‌الزهرا(س) شهر سرفاریاب در گفت‌وگو با ایکنا از کهگیلویه‌و‌بویراحمد، اظهار کرد: این مؤسسه از سال ۱۳۹۱ با کسب مجوز از تبلیغات اسلامی در همه رده‌های سنی بانوان و پسران خردسال با فعالیت ۳ نفر مربی راه‌اندازی شده است.

وی کلاس‌های حفظ، روخوانی، روان‌خوانی، احکام و قصه‌گویی با حضور ۳۰ شرکت‌کننده را از برنامه‌های اجرایی مؤسسه بیان کرد و افزود: در صورت تأمین اعتبار ویژه‌برنامه‌های مناسبت‌های مذهبی، مراسم اعتکاف و اردو برگزار می‌شود.

مدیر مؤسسه قرآنی فاطمه‌الزهرا(س) شهر سرفاریاب با اشاره به اینکه مؤسسه در یک ساختمان فرسوده و قدیمی به صورت امانی از سوی اداره راه و شهرسازی در سرفاریاب، اسلام‌آباد مشایخ، منازل سازمانی جنب مسجد صاحب‌الزمان(عج) مستقر است، بیان کرد: در این مؤسسه حتی وسایل اولیه مورد نیاز را نداریم و مربی بدون حق‌الزحمه کار می‌کند، لازم است خیران در این زمینه ورود پیدا کنند، ضمن اینکه یک موکت، میز و صندلی از سوی بخشداری به‌صورت امانی به مؤسسه داده شده است.

اخوان با اشاره به استقبال مطلوب قرآن‌آموزان از برنامه‌های قرآنی، یادآور شد: در صورت عدم حمایت از سوی سازمان تبلیغات، مؤسسه تعطیل خواهد شد.