بازداشت سه تن از رهبران حماس در رام‌الله

به گزارش ایکنا به نقل از خبرگزاری فلسطینی «صفا»، نیروهای رژیم صهیونیستی بامداد امروز چهارشنبه با حمله به منازل سه تن از رهبران حماس در رام‌الله، آنان را دستگیر کردند.
 
نظامیان صهیونیست با حمله به منازل شیخ «باجس نخله»، «سائد ابو بهاء» و «احمد زید»‌ در اردوگاه الجلزون و بیتونیا در رام‌الله این اعضای فعال حماس را بازداشت کردند.
 
همچنین منازل آنان را تفتیش کردند و این سه نفر را پس از بازداشت، به مکان نامعلومی انتقال دادند. از سوی دیگر، شب گذشته (سه‌شنبه) درگیری‌ها میان جوانان فلسطینی و نیروهای رژیم صهیونیستی در جنوب شهر قلقیلیه از سر گرفته شد.
 
به گفته منابع محلی، نیروهای اشغالگر با پرتاب بمب‌های صوتی و گاز اشک‌آور، شماری از فلسطینیان را دچار جراحت و حالت خفگی کردند.
 
صهیونیست‌ها همچنین با قراردادن مانعی در ورودی شرقی این شهر، از عبور و مرور شهروندان فلسطینی جلوگیری کرده و خودروهای عبوری را تفتیش می‌کردند.