با تأکید رئیس ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره)؛
تولید شبانه‌روزی محلول و ژل‌های ضدعفونی برای مقابله با کرونا

به گزارش ایکنا؛ به نقل از روابط عمومی گروه توسعه‌ اقتصادی تدبیر، علی مرتضوی، مدیرعامل شرکت البرز دارو، با اشاره به تلاش شبانه‌روزی کارکنان این واحد تولید دارو برای کمک به مردم در تأمین اقلام بهداشتی، گفت: به دستور رئیس ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره)، در روز‌های ابتدایی انتشار ویروس کرونا در کشور، یکی از خطوط تولید شرکت را به تولید محلول و ژل‌های ضدعفونی‌کننده تغییر دادیم تا بتوانیم نیاز مردم و مراکز بهداشتی درمانی در این زمینه را برطرف کنیم.

مرتضوی ادامه داد: با راه‌اندازی خط تولید اقلام ضدعفونی‌کننده، روزانه موفق به تولید ۷۵ هزار بطری ۲۴۰ سی‌سی برای مصارف مردمی و هزار و 300 گالن ۲۰ لیتری برای مصارف مراکز بهداشتی درمانی و بیمارستان‌ها شدیم.

مدیرعامل شرکت البرز دارو با بیان این‌که تنها مشکل تولید محلول‌های ضدعفونی‌کننده کمیابی الکل است، گفت: در صورت تأمین الکل مورد نیاز می‌توانیم ظرفیت تولید شرکت را به دو برابر افزایش دهیم تا از دغدغه‌ کمبود مواد ضدعفونی‌کننده در کشور بکاهیم.

وی با ابراز امیدواری از شکست ویروس کرونا به همت ستاد مقابله با کرونا، نهاد‌های انقلابی و مردمی هم‌چون ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) و مجاهدت تلاشگران عرصه‌ی سلامت کشور، هم‌چنین همدلی و همراهی مردم افزود: ما نیز مانند همه‌ بخش‌های کشور که برای کنترل ویروس جدید شبانه‌روز تلاش می‌کنند، به فعالیت خود ادامه می‌دهیم و با افتخار در کنار مردم عزیز از هیچ تلاشی دریغ نخواهیم کرد.

یادآوری می‌شود؛  با تأکیدات مقام معظم رهبری و رییس ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره)، در همان روز‌های ابتدایی انتشار ویروس کرونا، واحد‌های زیرمجموعه این ستاد برای کمک به مردم و مراکز بهداشتی و درمانی کشور جهت پیشگیری و درمان این بیماری، بسیج شده و تمام توان خود را به این امر اختصاص داده‌اند.

در همین زمینه، از طریق این ستاد روزانه بیش از ۱۰۰ هزار ماسک N۹۵، ۳۷۰ هزار محلول ضدعفونی‌کننده، ۱۰۵ هزار ژل ضدعفونی‌کننده و ۳۰ دستگاه اکسیژن‌ساز تولید می‌شود، همچنین ۱۰ کاروان سلامت برای مراقبت‌های بهداشتی و درمانی مردم به مناطق درگیر با ویروس اعزام و ۲۰ هزار خط تلفن برای مشاوره‌ هموطنان در خصوص این بیماری، راه‌اندازی شده است.