حریرچی بیان کرد؛
مردم همکاری نکنند کرونا تا خردادماه نیز ادامه دارد
مردم همکاری نکنند بیماری تا پایان اردیبهشت وجود دارد/ سفرهای درون استانی و شهری باید کاهش پیدا کندبه گزارش ایکنا، ایرج حریرچی، قائم مقام وزیر بهداشت، در اولین گفت‌وگوی زنده تلویزیونی خود پس از بهبودی از بیماری کرونا، در استان گیلان اظهار کرد: بهبود نسبی وضعیت در استان‌های گیلان و قم به هیچ عنوان به معنای کاهش اقدامات احتیاطی نیست. باید دو اقدام بسیار مهم شامل جداسازی بیماران و افراد مشکوک و به حداقل رساندن تماس افراد با یکدیگر را انجام دهیم.
 
وی بیان کرد: به همین دلیل از مردم درخواست می‌کنیم به هیچ وجه به استان گیلان، مازندران و سایر مناطق سیاحتی و زیارتی سفر نکنند.

حریرچی ادامه داد: امیدواریم مردم سفر‌های درون استانی و درون شهری را نیز محدود کنند، خوشبختانه تا حدی ورود به استان‌ها کاهش پیدا کرده، اما متأسفانه تردد در سطح شهر‌ها هنوز پا پرجاست و باید آن را به حداقل برسانند.

وی تأکید کرد: اگر مردم همکاری کنند، انتظار داریم تا هفته اول فروردین سیر صعودی بیماری را کنترل کنیم، اما اگر این همکاری وجود نداشته باشد، این بیماری تا انتهای اردیبهشت و حتی تا خرداد هم ممکن است ادامه پیدا کند و تبدیل به بحران عظیمی شود؛ لذا عاجزانه از مردم می‌خواهیم سفر‌ها و تماس با یکدیگر را به حداقل رسانده و جداسازی مردم از بیماران به شکل کامل انجام شود.