مردم مواد ضدعفونی‌کننده دست‌ساز را از داروخانه‌ها تهیه کنند

به گزارش ایكنا از فارس، محمدرضا حیدری، سرپرست معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشكی شیراز امروز، 24 اسفندماه در جمع خبرنگاران گفت:‌ برابر قوانین و ضوابط، تهیه و عرضه فرآورده‌های ضدعفونی‌کننده دست‌ساز، در صلاحیت داروساز و در محل داروخانه است.

وی افزود: تهیه و عرضه فرآورده های ضدعفونی کننده دست‌ساز، در خارج از داروخانه و از افراد غیرآگاه، ضمن تهدید سلامت افراد، تخلف محسوب می‌شود و معاونت غذا و دارو به‌عنوان دخالت در امر پزشکی و تهدید سلامت عمومی این اقدام را مورد پیگیری قضائی قرار می‌دهد.

حیدری از تمامی مردم خواست تا در صورت مشاهده چنین مواردی که گاهی اوقات با عنوان فریبنده «رایگان» نیز تبلیغ می‌شود، ضمن تحویل نگرفتن این محلول‌های تقلبی، مراتب را به شماره تلفن ۳۲۱۲۲۲۴۰ و یا معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی شیراز واقع در طبقه ششم ساختمان مرکزی دانشگاه اطلاع دهند.