اجرای رزمایش «ضیافت همدلی» در هرمزگان

حجت‌الاسلام مصطفی آزادی، معاون فرهنگی ـ اجتماعی اوقاف و امور خیریه استان هرمزگان در گفت‌وگو با ایکنا، اظهار کرد:  با توجه به شیوع ویروس کرونا و در راستای فرمایشات مقام معظم رهبری در خصوص اجرای رزمایش همدلی و کمک مؤمنانه به نیازمندان، همه دستگاه‌ها به فراخور ظرفیت خود پای‌ کار آمدند.

وی ادامه داد: اداره‌کل اوقاف هرمزگان نیز در راستای عملیاتی کردن فرمایشات مقام معظم رهبری در استان، اقدام به اجرای طرحی تحت عنوان «رزمایش ضیافت همدلی» کرده و در حال آماده کردن بسته‌های معیشتی برای بیش از دو هزار خانواده نیازمند از محل منابع نذورات مردم در بقاع متبرکه، موقوفات مرتبط، کمک خیران و کارکنان اوقاف هرمزگان هستیم تا به صورت آبرومند بین آن‌ها توزیع کنیم.

معاون فرهنگی اوقاف هرمزگان تصریح کرد: اولین نشت ستاد استانی رزمایش ضیافت همدلی به ریاست مدیرکل اوقاف هرمزگان برگزار شده و نشست‌هایی نیز در آینده خواهیم داشت تا در روزهای ابتدایی ماه مبارک رمضان تهیه و توزیع این بسته‌ها بین مستمندان صورت بگیرد.

آزادی در پایان گفت: همچنین در نظر داریم با برخی نانوایی‌ها در محلات کم‌برخوردار هماهنگی‌هایی صورت دهیم تا در ساعاتی مشخص بین مردم نان رایگان توزیع کنند.