۵ کشته در حمله مسلحانه بوکوحرام در نیجریه

به گزارش ایکنا؛ به نقل از «آناتولی عربی»، رسانه‌های محلی نیجریه اعلام کردند عناصر گروه تروریستی بوکوحرام، دیروز یکشنبه کاروان «علی مودو شریف» فرماندار سابق استان بورنو نیجریه را مورد حمله مسلحانه انجام دادند.
 
این حمله مسلحانه به کشته‌شدن دو تن از شهروندان نیجریایی، دو نیروی پلیس و یک نظامی منجر شد و همچنین دو نفر نیز در این حمله زخمی شدند.
 
بنا به اعلام منابع خبری، شریف که برای حضور در مراسم تشییع پدرش به منطقه اونو در حال حرکت بود، از این حمله تروریستی جان سالم به در برد.
 
پس از انتشار اخباری مبنی بر وجود ارتباط میان مودو شریف و گروه‌های مسلح نیجریه، این نخستین باری است که شریف مورد حمله بوکوحرام قرار می‌گیرد.
 
از سال 2009 میلادی تاکنون،‌ گروه تروریستی بوکوحرام با اعمال خشونت و حمله‌های مسلحانه هزاران نفر را به قتل رسانده و میلیون‌ها نفر را در نیجریه آواره کرده‌اند.
 
این گروه تروریستی از سال 2015 میلادی نیز حملات خود را در کشورهای همسایه نیجریه مانند کامرون، چاد و نیجر آغاز کردند.