مراسم ختم درگذشتگان کرونا در اولین نماز جمعه ایلام برگزار می‌شود
مراسم ختم درگذشتگان کرونا در اولین نماز جمعه برگزار می‌شود

به گزارش ایکنا از ایلام، ایسنا نوشت: حجت‌الاسلام والمسلمین الله‌‌نور کریمی‌تبار، نماینده ولی‌فقیه در استان و امام جمعه ایلام روز گذشته، 15 اردیبهشت‌ماه با تسلیت سالروز درگذشت حضرت خدیجه(س)، اظهار کرد: سراسر زندگی این بانوی بزرگ که تمام داشته‌های خود را وقف اسلام کرد برای ما در س است.

وی با اشاره به نقش‌آفرینی این بانوی بزرگ در تحریم‌های شکننده شعب‌ابی‌طالب، تصریح کرد: این بانوی بزرگ برای امروز ما می‌تواند سرمشقی شایسته باشد.

نماینده ولی‌فقیه در ایلام ضمن تقدیر از ابتکار صدا و سیمای مرکز استان در گرامیداشت درگذشتگان کرونا در یک ویژه‌‌برنامه، اضافه کرد: در اولین نماز جمعه، مراسم ختم این عزیزان در مصلا برگزار خواهد شد.

کریمی‌تبار ادامه داد: ایام کرونایی آزمون سختی است، از طرفی شرایط اقتصادی سخت است و عده‌ای کسب و کار خود را از دست داده‌اند و از طرفی دیگر خانواده‌های بسیاری عزادار عزیزان خود هستند.

وی با اشاره به راه‌اندازی پویش همدلی گفت: در این پویش جلوه‌های زیبای همدلی را شاهد بودیم که به بهترین وجه بنی آدم اعضای یک پیکرند را معنا کرد.

امام جمعه ایلام ادامه داد: تاکنون ۱۴۰۰ بسته بین نیازمندان تقسیم شده و هم‌اکنون نیز ۱۰۰۰ بسته در مصلا آماده توزیع است.

کریمی‌تبار با بیان اینکه بنیاد علوی ۱۰۰۰ بسته و ستاد اجرایی امام نیز ۱۷ هزار بسته را برای توزیع بین نیازمندان در نظر گرفته است، از زحمات ستاد کرونا قدردانی کرد.