فیلم | تلاوت رمضانیه پسر عبدالباسط

به گزارش ایکنا؛ به نقل از پایگاه خبری dotmsr.com، طارق عبدالباسط یکی از 10 فرزند استاد عبدالباسط عبدالصمد، قاری نامدار مصر و جهان اسلام است و پیش از این در گفت‌و‌گو با روزنامه الیوم السابع مصر گفته بود که پدرش خیلی بر حفظ قرآن از سوی او و دیگر برادرانش اصرار داشت.

وی می‌گوید: پدرم یکی از شیوخ قرائت را در منزل به خدمت گرفته بود و من زمانی که 15 سال داشتم، حافظ قرآن شدم.

طارق عبدالباسط تصریح کرد: وقتی پدرم استعداد تلاوت را در من و یکی از برادرانم دید، برای بهترشدن تلاوت ما را راهنمایی می‌کرد و نکاتی را به ما می‌گفت.

طارق در تلاوت رمضانیه خود آیه 185 سوره بقره «شَهْرُ رَمَضانَ الَّذی أُنْزِلَ فیهِ الْقُرْآنُ هُدىً لِلنَّاسِ وَ بَیِّناتٍ مِنَ الْهُدى‏ وَ الْفُرْقانِ فَمَنْ شَهِدَ مِنْکُمُ الشَّهْرَ فَلْیَصُمْهُ وَ مَنْ کانَ مَریضاً أَوْ عَلى‏ سَفَرٍ فَعِدَّهٌ مِنْ أَیَّامٍ أُخَرَ یُریدُ اللَّهُ بِکُمُ الْیُسْرَ وَ لا یُریدُ بِکُمُ الْعُسْرَ وَ لِتُکْمِلُوا الْعِدَّهَ وَ لِتُکَبِّرُوا اللَّهَ عَلى‏ ما هَداکُمْ وَ لَعَلَّکُمْ تَشْکُرُونَ» را تلاوت کرده است.

{$sepehr_media_1706461_400_300}