حضور «کریم منصوری» امشب در آخرین برنامه «شب‌های دلتنگی»

شب‌های دلتنگی

به گزارش ایکنا، ویژه‌برنامه شب‌های دلتنگی در پارک ارم‌ تهران طی ماه مبارک رمضان با حضور قاریان بین‌المللی و ممتاز کشور و همچنین مادحین اهل بیت عصمت و طهارت و سخنرانان مذهبی برگزار شد.

بر همین اساس آخرین برنامه از این مجموعه امشب، دوم خردادماه ساعت 23:30 با حضور کریم منصوری، قاری بین‌المللی کشور و گروه هم‌خوانی وصال برگزار می‌شود.

سخنرانی حجت‌الاسلام والمسلمین پناهیان و مناجات‌خوانی جواد فارسی و مرتضی فرهنگ از دیگر برنامه‌های این مراسم است.

ويژه‌برنامه شب‌های دلتنگی با اجرای مهدی قبادی همراه بود و در طول ٢٨ شب اجرای اين محفل، قاريان ممتاز و بين‌المللی همچون كريم منصوری، حامد شاكرنژاد، احمد ابوالقاسمی، وحيد نظريان، امين پويا، عليرضا سبحانی، محمدحسن موحدی، مهدی غلام‌نژاد، حميدرضا احمدی‌وفا، حجت‌الاسلام سيدمحمدجواد موسوی‌درچه‌ای، مجتبی محمدبيگی، مرتضی و مصطفی يادگاری، مهدی سعادتی، محمد كاظمی و علی خوشنود به تلاوت آیاتی از کلام الله مجید پرداختند.

همچنین قاريان نوجوانی همچون مهدی سواری و علی واحدی و گروه‌‌های هم‌خوانی محراب، وصال، انوارالهدی، شميم ياس، نجوا و ... نیز در این مراسم از ابتدا تا کنون حضور داشته‌اند.