معروفی اعلام کرد:
توزیع ۳۶ هزار بسته غذایی مرحله سوم رزمایش کمک مومنانه در کرمان

به گزارش ایکنا از کرمان و به نقل از سپاه ثارالله استان کرمان، سردار حسین معروفی فرمانده سپاه ثارالله استان کرمان امروز شنبه، 3 خردادماه از آغاز مرحله سوم رزمایش کمک مؤمنانه در شهرستان‌های کرمان خبرداد و گفت: مرحله سوم رزمایش کمک مؤمنانه از روز عید فطر و به مناسبت عید فطر، روز قدس و آزادی خرمشهر با رمز یا مولا علی‌بن ابیطالب (ع) آغاز و 36 هزار بسته توزیع می‌کنیم.

وی افزود: مرحله سوم رزمایش کمک مؤمنانه با آتش به اختیار قرارگاه‌های شهرستان انجام خواهد شد و این کمک مؤمنانه در تمام عرصه‌ها ادامه خواهد داشت.

فرمانده سپاه ثارالله استان کرمان بیان کرد: قطعا این رزمایش ادامه خواهد داشت؛ از جمله در حوزه محرومیت‌زدایی، مسائل اجتماعی، تهیه سبد جهیزیه در جنوب و شرق استان نیز اقدامات جهادی در تهیه آب شرب روستاهایی که مشکل آب شرب دارند در قالب کمک مومنانه برنامه‌ریزی و اقدام به‌موقع انجام خواهد شد.