شورای عالی قرآن در فارس تشكيل می‌شود / عضویت ایکنا در شورا

مصطفی مشفقیان، معاون فرهنگی نهاد نماینده ولی‌فقیه در استان فارس و امام جمعه شیراز، در گفت‌وگو با ایکنا از فارس، از راه‌اندازی شورای عالی قرآن در این استان خبر داد و گفت: این شورا به ریاست آیت‌الله لطف‌الله دژکام، نماینده ولی‌فقیه در استان فارس و امام جمعه شیراز و دبیری مدیرکل ارشاد اسلامی استان تشکیل خواهد شد.

وی با بیان اینکه به یاری خدا نخستین نشست این شورا در ابتدای هفته آینده برگزار خواهد شد، افزود: مسئولان قرآنی سازمان‌ها و نهادهایی که دارای معاونت قرآنی بوده و تکلیف سازمانی و قانونی در این رابطه دارند، همچنین برخی از فعالان برجسته و مسئولان مؤسسات برجسته قرآنی استان نیز در این شورا عضو خواهند بود.

مشفقیان با بیان اینکه نزدیک به 20 نفر در این شورا عضویت خواهند داشت، گفت: خبرگزاری ایکنا نیز با توجه به جایگاه قرآنی و همچنین اهمیت اطلاع‌رسانی فعالیت‌ها در این شورا عضویت خواهد داشت ضمن اینکه انتظار می‌رود که ایکنا حامی، پشتیبان و پیش‌برنده اهداف شورا در عرصه رسانه باشد.

وی با یادآوری اینکه این شورا بالادستی‌ترین شورای قرآنی استان خواهد بود، اظهار کرد: تلاش می‌شود فعالیت‌های قرآنی که در استان انجام می‌شود،از سوی شورا راهبری و یا حمایت شود.

مشفقیان به هدف راه‌اندازی شورای عالی قرآن در فارس اشاره و بیان کرد: هدف از تشکیل این شورا انسجام‌بخشی فعالیت‌های قرآنی، رفع مشکلات و تقویت فعالیت‌های قرآنی و حتی تنظیم برنامه‌های قرآنی در طول سال است.

وی در پایان با اشاره به تلاش‌های ایکنا در خصوص اهمیت حضور نخبگان قرآنی در صدا و سیما نیز گفت: این کار و تلاش خوبی است و امیدواریم که با قوت ادامه یابد و ما نیز پشتیبان این فعالیت‌ها هستیم.