افتتاح مدارس مجازی تابستانه قرآن در 48 استان الجزایر

به گزارش ایکنا؛ به نقل از پایگاه خبری «radioalgerie.dz»، یوسف بالمهدی در این باره گفت: این مدارس قرآنی تابستانه با هدف آموزش حفظ کلام‌الله مجید، حدیث و فن تجوید قرآن به دانش‌آموزان در گروه‌های سنی مختلف راه‌اندازی شده است.

وی افزود: افتتاح این مدارس مجازی آموزش قرآن در راستای سلسله برنامه‌ها و فعالیت‌های وزارت اوقاف و امور دینی الجزایر برای آموزش کلام وحی در سایه شیوع ویروس کرونا صورت می‌گیرد.

یوسف بالمهدی در ادامه از افتتاح مرحله دوم «مرکز الکترونیک آموزش قرائت قرآن» خبر داد و گفت: در راستای این طرح، 110 استاد قرآن به 10 هزار قرآن‌آموز، اصول و قواعد قرائت و تجوید و حُسن تلاوت قرآن آموزش می‌دهند.

وزیر اوقاف و امور دینی الجزایر همچنین، از افتتاح آزمایشی «پایگاه مجازی قرآن» در سطح استان «وهران» این کشور خبر داد و گفت: این پایگاه به زودی در تمامی استان‌های الجزایر برپا خواهد شد.