به زبان آلمانی؛
رمان «زبان درختان» با نگاهی نوین به اخلاق و عرفان منتشر شد

به گزارش ایکنا از آلمان؛ در ادامه فعالیت‌های پژوهشی انستیتو علوم انسانی و علوم اسلامی آلمان و در راستای آشناسازی و انتقال مفاهیم ظریف اخلاقی و عرفانی به علاقه‌مندان آلمانی‌زبان، کاترین برزانتسکی، مدیر علمی شعبه اتریش انستیتو علوم انسانی و علوم اسلامی، دومین رمان خود را با عنوان «زبان درختان» و عنوان آلمانی «Die Sprache der Bäume » منتشر کرد.

جلد نخست این رمان با عنوان «آرامش آزادگان» به چاپ رسیده است و دومین جلد، زبان درختان نام گرفته که رویکردی نوین به نظریه‌های اخلاق، عرفان اسلامی و قرآنی دارد و دیدگاه‌های صاحب‌نظرانی مانند مولانا و ابن عربی را تبیین و اهمیت تخیل را برای تفسیر سنت و درک واقعیت برجسته می‌کند.

این اثر از سوی انتشارات IHIW Press منتشر شده و در دسترس مخاطبان قرار گرفته است و علاقه‌مندان می‌توانند این اثر را از انستیتو علوم انسانی و علوم اسلامی آلمان، اتریش و سوئیس تهیه کنند.