دریافت 30 سند مالکیت برای موقوفات شهرستان رشت

به گزارش ایکنا از گیلان، حجت‌الاسلام حمیدرضا کریمی، معاون حقوقی و ثبتی اوقاف گیلان امروز در جمع اصحبا رسانه با اعلام این خبر اظهار کرد: تثبیت مالکیت موقوفات از ماموریت‌های سازمان اوقاف است.

وی افزود: از نظر شرعی و دینی بر خود وظیفه می‌دانیم که از موقوفات حفظ و حراست کنیم و در راستای صدور اسناد مالکیت آنها گام‌های مثبتی برداریم و تثبیت مالکیت موقوفات نقش بسیار موثری در جلوگیری از موقوفه‌خواری دارد.

کریمی با بیان اینکه در سال‌های اخیر تلاش‌های خوبی در استان برای تثبیت مالکیت موقوفات انجام شد، خاطرنشان کرد: تلاش می‌کنیم با اقدامی جهادی تثبیت مالکیت موقوفات را تسریع ببخشیم.

معاون حقوقی و ثبتی اوقاف گیلان گفت: در نتیجه همکاری مشترک اداره اوقاف و بنیاد مسکن رشت در سال‌های 98 و 99 منجر به دریافت 30 سند مالکیت موقوفات شهر رشت شد. مساحت موقوفاتی که برای آنها سند مالکیت صادر شده 81 هزار و 837 مترمربع بوده است.

وی یادآور شد: ارزش تقریبی موقوفات سند مالیکت صادر شده 39 میلیارد و 846 میلیون ریال بوده است؛ با توجه به تفاهم‌نامه بین سازمان اوقاف و امور خیریه و بنیاد مسکن روند دریافت سند مالکیت برای موقوفات تسهیل شده است.

کریمی صیانت از موقوفات را یکی از رسالت‌های اساسی سازمان اوقاف دانست و اظهار کرد: هر تلاشی برای احقاق حقوق موقوفات و تثبیت سند مالکیت موقوفات کمک به سنت حسنه وقف است.

معاون حقوقی و ثبتی اوقاف گیلان ابراز امیدواری کرد: با روند رو به رشدی که در حال طی شدن است، شهرستان رشت در دریافت سند مالکیت موقوفات افزایش 100 درصدی خواهد داشت.