تجلیل از برگزیدگان جشنواره نماز جمعه در سلماس

برگزیدگان نخستین جشنواره نماز جمعه در سلماس تجلیل شدندبه گزارش ایکنا از آذربایجان‌غربی، برگزیدگان نخستین جشنواره نماز جمعه،‌ روز گذشته، 25 مرداد ماه، با حضور حجت‌الاسلام سیدابراهیم طباطبایی، امام جمعه سلماس تجلیل شدند. 70 اثر به دبیرخانه این جشنواره ارسال شده بود که هیئت داوران با بررسی آثار 17 اثر را در 8 بخش مورد نظر به عنوان برگزیده معرفی کردند.

امام جمعه سلماس در این مراسم با اشاره به اینکه مردم این شهرستان مشارکت فعالی در این جشنواره داشتند، اظهار کرد: نماز از اصول دین محسوب شده و در تمام ادیان الهی به اقامه نماز توصیه شده و این نشان از اهمیت و جایگاه این واجب الهی است.

حجت‌الاسلام سیدابراهیم طباطبایی با اشاره به بیانات امام خمینی(ره) در ارتباط با اهمیت نماز افزود: ایشان می‌فرمایند: اگر انقلاب اسلامی برای ملت ایران هیچ دستاوردی از نماز جمعه نداشته باشد همین کفایت می‌کند.

وی با بیان اینکه جمهوری اسلامی ایران در سایه و برکت نماز جمعه وارد چله دوم شده است، ادامه داد: بقا و حیات جمهوری اسلامی از معجزات الهی است که همه این اتفاقات به دلیل برکت برپایی همین نمازهای جمعه بوده که خداوند به جمهوری اسلامی ایران عنایت کرده است.

امام جمعه سلماس با اشاره به اینکه علاوه بر کمیت و حضور تعداد بی‌شماری از مردم در نماز جمعه باید به کیفیت و نحوه قرائت صحیح آن نیز توجه شود، تصریح کرد: در نماز جمعه مردم با حضور در کنار یکدیگر ضمن تقویت همدلی، همراهی و مهربانی از حال و روز جامعه باخبر شده و از برکات معنوی نماز جمعه نیز بهره‌مند می‌شوند.

وی در پایان با تشکر از مدافعان سلامت تصریح کرد: در این جشنواره که با هدف توجه و اهمیت به نماز جمعه برگزار شده بود بخش ویژه نیز به مدافعان سلامت اختصاص داشت تا از طریق بتوان با به نمایش گذاشتن فداکاری‌ها و ایثارگری‌های این افراد بتوان تا حدودی قدردان آنها بود.