با شعار «انی احب‌الصلاه»؛
برپایی نمایشگاه نماز در حرم بانوی کرامت

به گزارش خبرنگار افتخاری ایکنا، نمایشگاه نماز با شعار «انی احب‌الصلاه» برگرفته از سخن گهربار امام حسین(ع|) که می‌فرمایند «من نماز را دوست دارم» به مناسبت ماه محرم‌الحرام در محل نمایشگاه فاطمی صحن صاحب‌الزمان(عج) حرم مطهر حضرت معصومه(س) برپا شده است.

علاوه بر ۲۵ اثر تاریخی و هنری مرتبط با عزاداری امام حسین(ع)، ۳۰ تابلو فاخر منبت‌کاری شده با موضوعاتی از جمله شعار انی احب‌الصلاه، توحید، نماز و آثار تربیتی آن با بهره‌مندی از احادیث قدسی، آیات قرآن کریم و روایات معصومین(ع) در این نمایشگاه به نمایش گذاشته است.

در این نمایشگاه یکی از خادمان کارشناس به معرفی آثار و تابلوها می‌پردازد و ۲۷ عنوان کتاب در مورد نماز نیز در این نمایشگاه معرفی و به عموم مخاطبان ارائه می‌شود.

این نمایشگاه از امروز کار خود را آغاز کرده و در ماه محرم از ساعت 9:30 تا اذان ظهر و همچنین از ساعت ۱۹ تا ۲۲ میزبان زائران و مجاوران حرم مطهر خواهد بود.

یادآور می‌شود، ورودی این نمایشگاه به‌صورت مستمر باز است به همین علت تهویه مناسب صورت گرفته و نکات بهداشتی و دستورالعمل‌های بهداشتی مورد توجه خادمان و بازدیدکنندگان قرار گرفته است.

حسین شاهبداغی