تظاهرات اهالی غزه در محکومیت عادی‌سازی روابط با رژیم صهیونیستی

به گزارش ایکنا؛ به نقل از آناتولی، مردم فلسطین امروز بار دیگر به عادی‌سازی روابط امارات و بحرین با رژیم صهیونیستی اعتراض و تظاهرات کردند.

معترضان شرکت‌کننده در این تظاهرات که از سوی «انجمن صنفی فلسطین» در شهر غزه برگزار شد، پلاکاردهایی در دست داشتند که روی آن شعار «عادی‌سازی با دشمن صهیونیستی خیانت به حق فلسطین است»، درج شده بود.

«محمد صیام»، عضو انجمن صنفی فلسطین گفت: «ما از انجمن‌ها و اتحادیه‌های صنفی عربی و بین‌المللی حامی حقوق ملت فلسطین می‌خواهیم که مسئولیت خود را بر عهده بگیرند و یک برنامه مدون و جامع برای مقابله با جنایت عادی‌سازی روابط با رژیم صهیونیستی وضع کنند».

وی از مواضع ملت‌های عربی مخالف عادی‌سازی روابط با رژیم صهیونیستی تمجید کرد و از آنها خواست تا این جنایت را به شدت محکوم کنند.

امارات و بحرین در تاریخ 15 سپتامبر (25 شهریورماه) توافق سازش با رژیم صهیونیستی را با وجود مخالفت‌های فلسطینیان و واکنش‌های بین‌المللی امضا کردند.