رئیس جمهور عراق: قیام امام حسین(ع) خط مشی ما برای رسیدن به اقتدار باشد

به گزارش ایکنا؛ به نقل از پایگاه خبری السومریه نیوز، رئیس جمهور عراق همزمان با اربعین امام حسین(ع) با صدور بیانیه‌ای تأکید کرد که سالروز اربعین حسینی و قیام امام حسین(ع) یادآور انقلاب برای عدالت اجتماعی و انقلاب برای اصلاح بی‌عدالتی و استبداد است.

«برهم صالح» در ابتدا این مصیبت عظمی را به ملت عراق، امت اسلام و مقام مرجعیت عالیقدر دینی در نجف اشرف تسلیت گفت و افزود: امام حسین(ع)، خانواده و همراهانش که خود را وقف دفاع از ارزش‌های عدالت و عزت کردند به ما درس فداکاری و رستگاری می‌دهند. امام حسین(ع) همچنین در طول دوران‌ها به ما یادآوری می‌کند که انقلاب، اصلاح و تغییر بی‌عدالتی و استبداد است و هرچقدر هم که هزینه آن سنگین باشد، اجتناب‌ناپذیر است.

صالح گفت: به مناسبت مراسم جاودان اربعین، ما باید از این ارزش‌های والا الهام بگیریم تا خط مشی ما برای اجرای اصلاحات و تغییرات لازم در رسیدن به یک کشور مقتدر، توانمند، مستقل و خادم به شهروندان خود باشد، کشوری که همچنین به دنبال تحقق آرمان‌های مردم در داشتن آینده‌ای درخشان باشد؛ بنابراین باید کار و تلاش ما در مبارزه با فساد باشد؛ چیزی که عراقی‌ها را سال‌ها از برخورداری از نعمت‌های کشورشان محروم  کرده بود.