فتح: حماس اسیر وسوسه‌های آمریکا نشد و شراکت ملی را ترجیح داد

به گزارش ایکنا؛ به نقل از مرکز اطلاع‌رسانی فلسطین، «جبرئیل الرجوب»، عضو کمیته مرکزی جنبش فتح امروز چهارشنبه در اظهاراتی مطبوعاتی تصریح کرد: حماس تسلیم وسوسه‌های دولت آمریکا نشد و شراکت ملی را برگزید.

الرجوب فاش کرد که جرد کوشنر، داماد و مشاور ترامپ به حماس پیشنهاد دیدار با وساطت دولت انگلیس را داده بود، اما حماس این درخواست را نپذیرفته و شراکت و آشتی ملی را برگزید.

وی گفت: طبق تمامی قوانین بین‌المللی، مقاومت حق مشروع ملت فلسطین است و ما در این مرحله بر سر مقاومت مردمی به عنوان مناسب‌ترین گزینه به توافق رسیدیم.

جبرئیل الرجوب تأکید کرد که به محض پایان یافتن بحران کرونا به غزه سفر کرده و با رهبران حماس دیدار خواهد کرد.

عضو کمیته مرکزی جنبش فتح گفت: ما تصمیم به تحقق آشتی ملی گرفته‌ایم و هرگز از این تصمیم راهبردی عقب نمی‌نشینیم.