اربعین از نگاه زائران اباعبدالله الحسین(ع)؛ موضوع مسابقه ادبی کربلا

به گزارش ایکنا به نقل از وبگاه آستان حسینی، «عبدالامیر القریشی»، مدیر مرکز مطالعات و پژوهش‌های کربلا، اعلام کرد: این مرکز یک مسابقه ادبی بین‌المللی را با موضوع زیارت اربعین، که نخستین مسابقه در نوع خود محسوب می‌شود، برگزار کرده است.
 
این مسابقه شامل بخش‌های متنوعی از جمله داستان‌نویسی، شعر و نثر است که در خصوص مشاهدات زائران طی زیارت اربعین امام حسین(ع) خواهد بود.
 
مسابقه ادبی بین‌المللی آستان حسینی از روز پنجشنبه 24 مهرماه آغاز و آخرین مهلت ارسال آثار 30 می 2021 (10 اردیبهشت 1400) اعلام شده است.
 
مرکز مطالعات و پژوهش‌های کربلا اخیراً دومین شماره از جلد ششم مجله علمی «السبط» را نیز منتشره کرده که شامل 11 مقاله علمی در موضوعات تخصصی است.
 
این مرکز همچنین شامگاه دوشنبه، 28 مهرماه (اول ربیع‌الاول 1442) یک کارگاه علمی مجازی را با عنوان «زیارت اربعین، تجلی قدرت یا چالش» در شبکه‌های مجازی برگزار کرد.