برگزاری مراسم سالگرد شهادت سردار سلیمانی با رعایت پروتکل‌ها

به گزارش ایکنا از کرمان، به نقل از سپاه کرمان، سردار حسین معروفی، فرمانده سپاه ثارالله استان گفت: این کمیته یکی از مهم‌ترین کمیته‌های اصلی سالگرد شهادت سردار قاسم سلیمانی در کرمان است.

وی با بیان اینکه باید کرونا را جدی بگیریم، افزود: باید کمیته خدمات بهداشتی به مکتب و سالگرد اضافه شود و در کمیته راهیان مکتب سردار سلیمانی دو فرمانده ناحیه سپاه شهر کرمان، فرماندار و فرمانده انتظامی شهرستان کرمان و کمیته امداد حضور داشته باشند.

فرمانده سپاه ثارالله با اشاره به اینکه برای عملیاتی کردن سالگرد شهادت سردار سلیمانی پنج ستاد پیش‌بینی شده است، به این ستادها اشاره کرد و گفت: ستادی در تهران به‌عنوان سپاه حضرت رسول(ص) با مدیریت فرمانده سپاه، ستادی در کرمان، یک ستاد در سازمان بسیج و ۳۰ استان کشور، ستاد بین‌الملل بر‌عهده نیروی قدس و یک ستاد مقاومت پیش‌بینی شده است.

معروفی تصریح کرد: مهم‌ترین ستاد به‌دلیل اینکه هم زادگاه و هم پیکر مطهر سردار سلیمانی در آن قرار دارد، کرمان است. برای سالگرد، ۱۲۸ برنامه از سوی کارگروه‌ها پیش‌بینی شده است، شروع مراسم سالگرد شهادت، از سالروز شهادت حضرت زهرا(ع) تا ۱۷ دی‌‌ماه روز به خاک سپردن شهید است.

وی با اشاره به اینکه بحث برگزاری سالگرد شهادت سردار سلیمانی قطعی است، گفت: با حضور تعداد افراد محدود و رعایت پروتکل‌های بهداشتی این مراسم را برگزار می‌کنیم. در سراسر کشور و حتی دورترین روستاها مراسم سالگرد سردار سلیمانی برگزار می‌شود، مراسم را از کرمان به مناطق دیگر برده‌ایم و این برنامه‌ها به‌صورت مدیریت‌شده برگزار می‌شود.

فرمانده سپاه ثارالله اظهار کرد: دشمن می‌خواهد ترویج فرهنگ جبهه مقاومت و جهاد و شهادت را از ما بگیرد؛ اما بهترین راه مقابله در برابر این جریان برگزاری سالگرد این شهید والامقام است. با یک فضاسازی، گفتمان‌سازی و جریان‌سازی می‌توانیم یک نشاط معنوی در کشور به‌وجود آوریم و جلوی حرکت‌های پست دشمنان و بدخواهان نسبت به مردم و انقلاب اسلامی را بگیریم.

وی تأکید کرد: با همت کمیته راهیان نور مکتب حاج‌قاسم، دانشجویان و دانش‌آموزانی از سراسر کشور برای زیارت مرقد این شهید والامقام به کرمان سفر خواهند کرد.